iidamadeleine

Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Madeleine Svedberg - 31 januari 2012 18:09

Har suttit och lyssnat runt på youtube , hittade massa låtar med Anton & Affe och Sofijah och dom där.. Bara av att höra låtarna blir man typ deprimerad , förr för ungefär 3-4 år sen lyssnade jag jämt på dom. Insåg då hur dåligt jag mådde då motför nu , alla har saker som vart svårare att gå igenom än vissa saker i livet.


Jag är lyckligare än nånsin nu , nästan ett år har det gått nu som jag mått så här jävla bra. Aldrig mått bättre ! Och det kan jag säga utan att ljuga det minsta , visst saknar man vissa personer sen förr ibland men jag vet vilka som är mina riktiga vänner och vilka jag litar på nu. Jag mår bra helt enkelt och har en sånt himla bra liv !


Om 4 ½ månad tar jag studenten , det är nu man ska leva och ta vara på livet. Inte vara instängd och fasthållen av någon. Jag lever mitt liv som jag vill & hittills har det funkat för jävla bra , rent ut sagt ! Jag vill känna mig fri att göra (nästan) vad jag vill , vilket jag gör också. Mmmh , jag mår bra & har otroligt grymma vänner vid min sida. Jag tänker aldrig gå tillbaka till den jag va för 3-4 år sedan.


Jag fyller 19år om två veckor och om fyra veckor åker jag till tyskland och blir där tre veckor och den 10 april är det studentkryssning , nu går det undan och jag bara njuter ! T.o.m min älskade pappa vill att jag och syrran ska tänka på oss själva nu och leva livet , jag lyssnar på hans råd och gör det ! 


Nuu , blev det ett ganska långt inlägg om mig & livet men de får ni stå ut med !  

& visst saknar jag nån att hålla kär men i så fall vill jag vara säker på att det inte blir en massa överdrivet med bråk & svartsjuka

för ett sånt förhållande orkar jag inte med, så äre bara .. 



Några bilder jag gillar.

     

Ovido - Quiz & Flashcards