iidamadeleine

Alla inlägg under maj 2011

Av Madeleine Svedberg - 11 maj 2011 08:53

Åkte till skolan till 07.45 , har nu vart här lite mer än en timme och de känns helt onödigt.. Ska slänga ihop de sista på personporträttet sen är ja klar & då är ja ledig sen... & då är resterna borta från textkommunikationen iaf !


Efter ja är klar så åker ja väl hem sedan blir det väl till att städa lite. Vet iaf att Elin kommer till mig när hon slutat & då har ja bestämt lite att vi ska göra negerbollar om inte ja gör de innan hon kommer. Vilket fall som helst så var de längesen man gjorde de !

Ikväll har Elin match i mohed med Edsbyn så jag ska iväg & kika på den också. Sedan ska ja väl fixa lite till med svenska talet till på fredag. När det är över på fredag så äre bara typ en ganska viktig uppg kvar sen äre nog lugnt fram över. Skööönt !


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 10 maj 2011 19:57

Har dock inte alla eftersom Emma.N också knäppte den kvällen. Dom är noll redigerade för de har ja varken tid eller ork med men luta er tillbaka & njut av våran galna kväll ! :) 


 Emma.N , lika busig som alltid ;) 

Jag & Emma.N som leker flygplan(?)
   Lite roligt att filip står & flinar medans per står sådär med kniven och emma.ö ser vettskrämd ut.. ;) Fast självklart var de ju inte seriöst ! 

   Sen blev de bra mellan dom igen , per la ner kniven och kramades ist. :)

   Jag & Emma.N igen , men nu hade jag pers keps (?)

   Per & Emma.N , lika söta som alltid. :)

   Emma.N leker med snuslocken (y)   Emma.Ö har ja ingen aning om vad hon funderar på. 

   Emma.Ö posar påväg till öje för att spela kubb , lite fint i solnedgången sådär. :)

   Killarna under spelet. Från,v: Filip , Per & Krille. Per ser överlycklig ut för att dom håller på att vinna andra gången. Eller ?

   Vinnar posen ! 

Vi flickor !

    Denna bild på mina supertjejer får avsluta detta inlägg. 

Vill bara att ni ska veta att ni är grym & ja tycker om er jättemycket ! :) Y

Av Madeleine Svedberg - 10 maj 2011 15:15

Det har varit en skön skoldag , enda vi har gjort var att skriva 2 A4 bildanalys , de va väl inte de roligaste.. Men ändå har ja varit på ganska bra humör förutom när ja var så gryyymt trött ! Åsså trodde ja att ja skulle få va ledig imorgon men så har ja uppg kvar i text.... Två visste ja inte ens om fören idag , då hade ja varit borta dom två lektionerna & hade inte en jävla aning om dom.... USCH ! Men krönika går väl ganska fort att skriva sen är de personportätt & repotage kvar.. SUCK! ORKAR INTE !!!! Men ska försöka göra så mycket som allt ikväll så kanske ja slipper åka imorn..

Iaf så kommer Elin & Lizzie hem till mig imorgon , Elin har match här i mohed & hinner inte hem innan & lizzie ska med och kika på matchen med mig så hon hinner inte heller hem innan. Blir nog en rolig dag/kväll ! :)


Fotade nyss lite på Tuffsen som ligger & sover , så söööt ! Visa tänderna gjorde han så ja va bara tvungen att knäppa. :)


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 9 maj 2011 17:04

Skolan var ganska okej , efter gick jag , isabel & linnéa ner på stan och köpte glass. Mmmh, twister ! När ja kom hem slängde ja mig i duschen och har nu fixat klart mig & ätit flingor med mjölk så ja inte blir döhungrig innan mamma kommer hem. Ska även på UNG-möte ikväll så.. Ja kommer inte hem fören sju - halv åtta men då väntar de kanske pizza på mig här hemma. MUMS ! :) Ska även ta en ny bayline bild på kuriren idag (där mötet är) så de blir lite extra fix idag. :)


Det var allt för mig! / M


I can learn to live alone and move on with my life
There's a million things that I can do to occupy my time
I can wake each morning, I can go about my day
I can fumble through my words until I find a few to say
But the hardest thing I've had to do since we've been apart
Was to learn how to deal with all the pain inside my heart

Av Madeleine Svedberg - 8 maj 2011 21:32

Igår : Åkte på byn med lizzie där vi möttes av elin , satt på scen i öje ett tag sen gick vi på ica. När vi kom tillbaka var de andra vid scen så vi satte oss i lekparken ist. Sedan kom Tobbe & vi gick vidare till hans kompisar, då kom thove , senare gick vi ut på byn en sväng träffade lite folk. Hade en trevlig kväll , trots allt !

Tack för den flickor, jag älskar er ! Y


Idag : När jag hade ätit frukost & duscha gick jag ut och satte mig & läste i solen för att få mig på andra tankar. Riktigt skönt & jag märkte inte ens när de kom nya kapitel så helt plötsligt hade ja läst fyra , då la ja undan boken & följde med pappa ut med hundarna. Sedan gjorde jag mig klar , åkte till ön för att kika på fotboll. Tyvärr förlora Edsbyn men vi fick se Elins kämpaglöd rejält ! ;)

Efter matchen rörde sig jag & lizzie in mot byn , ja köpte mukglass sedan gick vi till multi en sväng , drog vidare & gick på byn , satte oss på en bänk & vips så vare två bilar där. Satt och prata med lite med trevligt folk & jag fick mig en bra söndag . Helt otroligt ! :) Tack lizzie för kvällen ! :) Y



Att se dig är som att ta en kniv och hugga mig i magen..

Allt jag känner då är smärtan du lämnade kvar !



Det var allt för mig! / M


Av Madeleine Svedberg - 7 maj 2011 12:24

Ja , denna morgon har ungefärt allt varit emot mig...

Ville SÅ HÄÄÄÄÄR GÄRNA åka till Rättvik & hade planerat de med två st men nejnej.....

Datorn ja sitter vid är heeelt cp & laggar hela tiden...

Min moppe är helt cp så ja vet knappt om ja vågar åka upp på byn med den & handla...

Nee, hittills har de inte vart min dag.


Meeen , hoppas de ändras när ja ska va med sötnosen Elin !

Ingen aning om när det är än men idag iaf , de ser ja fram emot :)

Så nu snart går jag & duschar och fixar lite så ja är klar i tid & ensam hemma är jag så ja kan tralla runt som ja vill och spela musik och bara ta de lugnt. Går nog ut och går med hundarna också så dom får röra lite på sig . :)


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 7 maj 2011 10:48

Jag åkte med Emma.N & Per till ica för att handla, träffade på Emma.Ö & filip där. Så vi åkte direkt till dom efter vi handlat. Killarna skulle fixa grillningen sa dom så dom gick ner med engångsgrillar och börja fixa de medans vi väntade.

Men de börja regna efter ett tag så vi fick steka köttet & så inne. Blev lika gott de , mums ! Krille kom lite innan vi ätit klart. När vi tjejer var klar så gick vi på ica , köpte fyra askar jordgubbar , choklad , vaniljvisp och jag & Emma.N köpte vaniljhjärta ! MUMS! Emma & Emma drog till med nå när jag åt vaniljhjärta påvägen tillbaka , jag skratta så ja fick ont i magen , tårarna rann & jag satte i halsen. HAHA ! Fyy så kul vi hade !


När vi kom tillbaka till Emma.Ö & Filip så fixa vi ordning lite sedan gick vi allihopa ner & spelade kubb i öjeparken. Tjejerna mot killarna & resultatet säger vi ingenting om..

Killarna gick på preem efter medans vi tjejer gick hem igen , vi åt upp fyra askar jordgubbar men lämnade en jordgubbe var till killarna , snäll vi är ! :)

Krille åkte hem, vi satte oss och kolla på tv. Så de var dom två paren & jag, kändes lite smått mobbat när man satt där själv. Menmen , så äre.

Hade en SUPER MEGA trevlig kväll med de underbara gänget!

Måste även säga, ni brudar är så j*vla grym ! Tackar för kvällen :)


Jag läger in lite bilder från gårdagen senare , datan är helt cp nu så gör de sen. :)


Det var allt för mig! /M

Av Madeleine Svedberg - 4 maj 2011 15:54

Ja de är frågan.. Ser ut som om dom flesta blir tsm med någon eller redan har någon och är typ galet kär. Fast.. Man vet ju inte helheten när det inte är någon som är nära en som blir tsm med någon eller så.. Men jag tror att utseende kan bedra i många förhållanden ?! Fast vad vet jag ? Jag har varken ett förhållande eller är kär . Men jag har haft och vart de , så ja vet att utseende kan bedra nå grymt ibland.

Jaja, jag saknar kärleken lite grann. Jag saknar närheten och känslan i magen när man ska träffa den man är kär i. Att vara kär & ha fjärilar i magen är väl underbart ?! Att bara veta att man har någon där som känner likadant tillbaka. Wonderfull !


Men vafan ska de vara så komplicerat för ? Nästan alltid ska de vara något eller någon som förstör eller bara gör allt så mycket svårare.. Eller så är de känslor ivägen , eller så träffar man någon som först verkar jättesnäll & gullig, men sen visar sig vara en idiot.. Ja herregud va komplicerat de kan va !


Det var allt för mig! / M

Ovido - Quiz & Flashcards