iidamadeleine

Alla inlägg den 29 april 2011

Av Madeleine Svedberg - 29 april 2011 23:37

Nu när man blir äldre börjar man tänka efter mer & märker mer och mer vilka som är ens riktigt vänner.. Dom som alltid finns där när vad som helst händer.

Det finns nog inte många såna personer för alla , det finns några få & dom ska man va rädd om. Det finns oftast bara några få som är ens närmaste som man kan prata med om allt. Jag börjar se mer & mer vilka de är för mig. Jag börjar se mer & mer vilka de är ja kan lita på fullt ut. "Gamla" vänner börjar man prata med mer & mer , dom man en gång prata med jättemycket & va jättetajt med men gled ifrån.

Ibland saknar ja dom gamla tiderna !


Vissa förändras till det sämre och vissa till det bättre, vissa blir sig själv igen & vissa slutar vara sig själv. Ja mycket kan hända på kort tid..


De finns ju några såkallade oskrivna regler mellan vänner kan man säga, såna som man medvetet vet om utan att någon sagt dom till en. Såna som inte borde brytas om man inte vill såra sin vän. Meen , de finns ju dom som bara tänker på sig själv och inte vad andra tycker & känner och som inte bryr sig om dom sårar någon..


Det var allt för mig! / M

Ovido - Quiz & Flashcards