iidamadeleine

Alla inlägg under april 2011

Av Madeleine Svedberg - 12 april 2011 20:48

Fallin' faster
barely breathing
Give me somethin to believe in
Tell me it's not all in my head


Take what's left of this girl
Make me whole once again
Cause I want you ..

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Har gått & blivit sjuk.. Inte särskilt kul . Blir hemma imorgon, var till skolan bara 1½ timme idag sen blev ja hemskickad för ja var som sagt sjuk.. Lite onödigt att ja ens åkte eftersom ja försov mig två timmar före. Jaja, huvudvärk , snuvig & halsont.. Inte sådär superkul . Men följde med mamma in & handla tidigare, var lite olydig & köpte godis på barnens hus. Mums ! Fast kan inte äta så mycket när ja har ont i halsen men aja..

& för varje dag som går så blir det en dag närmare måndag, då åker ja till göteborg. Guuuuud så ja läääängtar ! Komma bort & ha de bra med syrran , kan de bli bättre? Nej ! Vill vara frisk till helgen så ja kan hitta på lite då men måste åka hem till mohed på söndan igen eftersom tåget går från söderhamn på månda morgon. När ja kommer hem så är det påsklov , underbart !!


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 10 april 2011 22:28

Helt otroligt.. Vad är oddsen .. Åkte till Ica med Anna, såg samma person tre gånger- En person ja inte vill se. De gilla ja inte !

Min söndag har vart riktigt dålig.. Första gången ja inte vart på topphumör på hela dan på läänge ! Tänker bara på en massa skitsaker.. Ne, den här dan gilla ja inte !

Och jag hoppas av hela mitt hjärta att ja bara inbillar mig vissa saker ja tänker på.. Verkligen hoppas ! Åsså tänker jag på min morfar, alla vill vi att hans canser inte ska komma tillbaka. Nee, vill inte se han gå igenom de där igen ! Älskade morfar.. Y


Sen en sak till..

Man tror att man känner en person men sen visar den sig vara någon helt annan.. Sorgligt !


Sådär ja, nu fick ni ett riktigt tråkigt klagomåls inlägg, hope you like it ! :)


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 10 april 2011 11:11

Igår åkte jag , Anna & Emma.N till Edsbyn för att käka pizza. Kom dit runt sex tror ja (?). Iaf så efter de åkte vi runt i byn och gjorde typ ingenting, skjutsa kristoffer (annas pojk) lite då & då. Men vi hade hos en redig rolig kväll redan då, vi plockade upp Emma.Ö & Richard vid nio. Åkte runt på byn ännu mer & hamnade på raggarparkeringen med dom flesta andra människor som var på byn. Stod cirka 12 bilar där tillslut. Spelade fotboll & prata & hade skoj.

Orkar inte skriva upp alla som va där som ja prata med men de var en del.


Vid tre skjutsade vi hem Emma.N som inte mådde så bra. Emma.Ö & Richard gick hem tidigare. Jag, Anna & Elin åkte tillbaka till Edsbyn igen. Då umgicks vi med jonas & uppis ett tag. När klockan var ungefär 03.50 åkte vi hemåt, ca. halv 5 somna jag & har sovit ungefär 5-6 timmar nu så jag är lagomt trött.. Men min lördag kväll kunde inte ha slutat bättre iaf, de gillar jag! :)


Men jaja, denna dag har ja ingen aning om hur den blir. Ska följa med Anna & Krille på byn en stund för att hämta jackan Anna glömde & ta ut pengar, sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Nu blev de ett långt inlägg men de får ni ståut med ! :)


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 9 april 2011 12:05

Hade en galet rolig kväll igår & tackar alla som medverkade och gjorde den så bra! :)


Nu såhär dagen efter mår man ju kanske inte på topp.. Min rygg & min fot är inte & leka med, kan knappt gå men de vare nog faktiskt värt.

Ikväll blir de inte utgång även om ja blev erbjuden att gå med några. Men ja har ingen aning om va ja ska göra annars, blir väl hemma & tar de lugnt eller umgås med nån. Vilket som så blir de nog en ganska bra lördag, lugn & skön ! :)


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 8 april 2011 09:43

Japp, ikväll blir de tranan som ja skrev tidigare.

Faktiskt väldigt taggad ! 

Fast ja vill på tranan imorgon också men så blir de nog inte.

Pengar & sällskap är de som saknas.

 

Efter skolan måste ja hem till mamma, packa grejjer, åka till pappa, hämta klänning & skor och sedan åka vidare till Bollnäs där vi kör igång. (y)

Hoppas på en riktigt rolig kväll med trevligt folk iaf ! :)

 

Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 7 april 2011 14:45

Japp, idag blev de en tjockistorsdag. Jag & Cissi delade på en 'Frödinge Kladdkaka', muuuuums !! Riktigt gott! :) Idrotten gick bättre & blev roligare än vad man trodde att den skulle bli. Men webdesignen är fortfarande lika tråkig.. Vi bara spelar på fb eller nåt sånt.


Iaf så är det ju fredag imorgon, åååh så sköönt ! Det blir gymnasietranan med mina flickor, hoppas på en riktigt rolig kväll iaf. Resten av helgen så får vi se vad som händer. Hoppas på en riktigt bra helg ! :)



Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 6 april 2011 19:21

Mina tänder tar dö på mig & skavsår har ja under läppen..

Kan knappt äta eller nå , de här suger .


Men idag var de första gången jag verkligen kände att sommaren är påväg, mamma & jag satt på alltan och åt glass och temperatur låg på +18, underbart ! Även om solen legat på där en stund, men de kändes verkligen varmt även när de blåste. De gjorde min dag mycke bättre !


Imorgon har vi dans på idrotten... MP2 & elarna , superskoj ..

Fast näe , ingen längtar tills dess . Vals & foxtrot (stavning ?).

Efter skolan ska jag övningsköra iaf , hoppas det gör dagen bättre.


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 5 april 2011 23:24

Det var längesen de gjorde såhär ont att spänna tandställningen..

Det spänner så jag får huvudvärk , myysiigt ! Kan knappt nudda tänderna som det spänns i med tungan, AJ ! Aja.. Ska försöka låta bli att klaga på de men jag är jättetrött men kan inte sova för de gör så ont . Blä ! Så som ni märker var jag till tandläkarn i Gävle idag, kom dit 10.50 åkte hem 12.05 Jättekul ..


Förutom de är jag fortfarande lika lycklig om inte ännu mer lycklig nu , hihi !

Jag mår så bra & jag längtar till 18 april, då jag får åka till min syster och vara där en hel vecka. Fast det är ju inte bara därför jag är så lycklig, men iaf. :)


I like the way you make me smile! Y

Det var allt för mig! / M

Ovido - Quiz & Flashcards