iidamadeleine

Alla inlägg under april 2011

Av Madeleine Svedberg - 4 april 2011 08:56

Usch, va trött jag är ! Skulle ha tagit den senare bussen så ja kom hit precis nära vi börjar eller någon minut försent.. Men aja, försent nu .


Min helg..

Lördan satt jag bara hemma heela dagen, förutom när jag & Anna åkte till Ica. Det kändes så olagligt och fel bara för att bara hon & jag åkte. Hon fick körkort i veckan så det var därför bara hon och jag åkte. De va riktigt kul faktiskt! :)

Söndan så gjorde jag ingenting på dan men ja åkte på byn vid sju, min söndagkväll kunde inte bli bättre. :) <3


Min nya favorit figur är kameleonten (stavning?) som är med i Trassel & heter Pascal. Haha ! Älskar han ! Här kommer tre bilder på sötsaken.

     


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 2 april 2011 11:53

Planerna igår blev som de skulle ändå, jag åkte till amanda så jag var där ungefär 18.40 Vi satt & prata en massor och sedan gick vi och åt pizza (som alltid när vi ses). Efter vi ätit klart gick vi till preem & handla lite gotta, sedan gick vi hem & kika på film & pratade en massa mer. Jag sov där och åkte hem 09.45 idag för att hon skulle jobba. Hade en riktigt trevlig kväll med bästa Amanda. Tack för den tjejen ! :) <3

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Jag är fortfarande lika lycklig om inte ännu lyckligare nu ! Åååh, ja mår så bra !

När jag vaknar på morgonen känns de som om jag har sovit med en galge i munnen, min mun räcker från de ena örat till de andra känns de som.

De känns bara så himla bra ! :D

Y


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 1 april 2011 09:18

Det är väl den här dagen man inte ska ta någon seriöst med vad dom säger.. Eller?

Men en sanning iaf.. Jag har inte en aning om va ja ska göra i helgen !
Planerna är avbokade så ja har nada för mig. Jag vill ha 18 April NU ..


UF-mässa uppe på Hällåsen idag iaf, var där för inte så för typ en halvtimme sen och hjälpte min kusin som ska stå där med sitt UF företag. Hela klassen måste dit för det är obligatoriskt (kanske är de för alla tvåor?), våran lärare tar närvaron där uppe så vi åker dit & kikar lite. Ska faktiskt bli intressant tycker ja. :)


Det var allt för mig! / M

Ovido - Quiz & Flashcards