iidamadeleine

Alla inlägg under juni 2011

Av Madeleine Svedberg - 22 juni 2011 19:08

Tidigare hade jag ju ingen och ja tyckte de såg så tråkigt ut så jag slängde ihop något nu lite snabbt men märkte att den var ganska så jättestor.. Fast orkar inte ändra så de får ni stå ut med ! :)


Den här dagen på dagiset gick jättefort , jag trivs superbra där & imorgon fråga dom om jag ville komma dit till 8 och äta frukost där. Då slutar jag självklart tidigare fast de är bara en halvtimme. Meen iaf . 

Jag är supertrött nästan hela tiden så de märks att barnen tar på krafterna , men dom är så söt så de gör inget alls ! :) Fast de ska ändå bli skönt att vara ledig på fredag. Då ska ja troligen hitta på nå med Jenna , låter skoj de tycker jag ! 



Äntligen kommer dom med ett till album , my love ! <3

Owl City – All Things Bright And Beautiful



Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 21 juni 2011 16:46

Sommarjobb dag 2 , har haft bra början på sommarjobbet iaf . Även fast de bara gått två dagar men jag trivs jättebra där. Ungarna är underbar & hur söta som helst , en liten kille som blev stört förtjust i mig redan igår sa en av dom andra fröknarna & de skulle jag va stolt över sa dom för han var tydligen en svårflörtad liten kille annars och höll sig väl på avstånd eller nå . Kändes ganska bra de ! :) På fredag är vi ledig , sköööönt ! & som sagt (/skrivet?) blir jag ensam hemma en vecka framåt från och med torsdag.. Känns lite jobbigt för jag gillar inte att va själv i de här stora huset när det är kväll/natt & mörkt.. Meeeen , jag klarar mig nog ska vi se ! :)


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Har haft en konstig inom mig , ingen aning om varför eller vad de är p.g.a .. Börjar kännas som om jag borde ge upp ett tag när de gäller åt kärlekens håll . Dom flesta verkar vara lika så .. Nu låter jag säkert värsta emo , så äre inte men de känns lite så där.. Ne ,nu ska jag njuta av våran hemska svenska sommar ! Trots regnet är det skönt att de är sommarlov trots att jag jobbar nu i tre veckor . v.31 är veckan jag alltid ser fram emot på somrarna, CCW here I come ! & som jag lovat viktor ska ja festa med honom i år troligen . Man måste väl hålla vad man lovar ? ;)



Det var allt för mig! / M 

Av Madeleine Svedberg - 19 juni 2011 18:37

Ja de är söndag , segaste & tråkigaste dagen på hela veckan ...

Mitt humör är absolut inte på topp och huvudvärk har ja !


Skickar in min iphone i veckan . Ja vet att man ska typ försöka återställa den & sånt innan man skickar in den men den är inte igång tillräckligt länge för att jag ska kunna göra de så.. Den måste skickas in ! 

Hade inga problem alls med telefon innan jag fixade camwow på den.. Självklart har jag tagit bort de nu men den fortsätter lägga av & massa tjaffs..


Snart kommer iaf linnéa & då blir de nog roligare . :) 

Jag & mamma åkte på Karlssons och köpte regnställ idag också , börjar sommarjobba imorgon. Nice ! 


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 17 juni 2011 22:54

Imorgon ska jag, mamma & Putte på dop och vad många misstänker blir de även ett bröllop . Spännande ! Börjar troligen fixa mig direkt när ja kliver upp , ska våga håret & de tar ett tag så.. Men de blir nog mödan värt. Efter dopet (& bröllopet?) skulle vi någon annanstans och där blir de fest (?) , hoppas på att få en riktigt trevligt lördag. 


Idag kämpade jag mig från ovanåker till mohed på moppen .. Det regnade non stop ! Inte ett enda uppehåll . Det sög rejält så jag kom hem hit genom frysen , blöt & med humöret på botten .. Ont i hela kroppen har jag också ! Det gjorde inte saken bättre .. Meeen , jag gjorde de iaf . Nu är jag nästan redo att bo ensam hemma en vecka . Vilket jag kommer göra från & med torsdag nästa vecka till onsda elr torsda veckan efter . Mamma & Putte åker till Dalarna över midsommar och stannar nåra dar till . Jag blir hemma & passar katterna och jobbar . Känns även som om jag är typ den enda som inte har nånting att göra på midsommar , min familj åker bort , båda två .. 



Måste visa en bild på min sötpropp som jag har hos mamma , han var så söt när han låg sådär & sov ! Mitt hjärta smälter varje gång jag ser honom .

Världens goaste katt !

 


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 16 juni 2011 23:14

Jaa , jag sa ju att tranan i lördags skulle bli i ett nyktert tillstånd . Kan väl kanske inte riktigt påstå att de blev så . Men J*VLAR va sköj ja hade ! Tack för ett grymt j*vla bra kväll brudar ! :)


Sönda & månda hände inte så mkt.. Mer än att i söndags tog jag mitt första dopp. (y)

Tisdag , tandläkarn sedan stundent för min kusin och min bonus bror. Grattis till er & alla andra som tagit studenten i år ! :) 


Onsdag , åkte till emma en sväng hämta lite sedan gick jag ut & snackade en massa skit med elin . Massa trevligt ! Sedan blev de spontant att jag skulle va med elin , lizzie & thove på kvällen . Åkte till thove först , sedan åkte vi mot byn för fest . Men måste säga att de SÖG ganska hårt , faaast.. Jag hade mina ljusa stund då jag inte va på festen , de gillades juu ganska starkt iaf !

Tacka mina underbara flickor iaf ! Puss påer ! Y

Sov kvar hos elin , my savior ! Hann typ bara äta frukost hos henne sen var jag tvungen att åka hem , var hundvakt till två av våra tre hundar . Jag låg ute på alltan & kika på NCIS medans dom låg inne , de brukar ju vara tvärtom men jaja.. 

Linnéa kom hit en sväng för att hämta sitt objektiv , sen har ja inte gjort nååånting på heeela kvällen typ , jo .. en sväng till ica vilket var en rolig en . Haha ! Jag skratta så tårarna nästan rann .. :'D 


På måndag börjar mina tre veckor på sommarjobbet , trevligt ! 


Ja de fick bli en bild på mig från camen också , trevligt av mig ! Eller ?! Jaja , mig helt ofixad och i min onepiece .. Mys outfit så de bara smäller om de !


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 11 juni 2011 16:38

Nu vare nåra dar sen jag skrev.. Men de har inte hänt sådär jättemycket !

Förutom att min älskade Emma Östh kom hem i veckan ! Var med henne på torsdan , lika skoj som alltid. :) <3


Igår var jag & kolla på studenterna i edsbyn med elin & lizzie , kramade om några och sa grattis. Åkte hem redan 12.50 , börja fixa inför tranan. Det var utsparken för tranan igår. Hade de trevligt & tackar alla som va med ! :) Lite extra tack till bella & sofia som också va där ! :)


Idag vakna jag inte fören runt ett , men vaknade några gånger under morgonen men klev inte upp fören ett - halv två. Fick förfrågan av jenna om ja ville med på tranan ikväll , efter ganska mycket om & men så blev de så. Fast denna gång i nyktert tillstånd men de går ju de ah :) Kommer nog bli jättetrevligt vilket som !


Vi får även Sommarlov på tisdag !!


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 7 juni 2011 13:14

Det blev ett bra slut på långhelgen , jag, mamma , putte & syrran grillade hemma hos mia , isak & mimmi runt fem igår (?). Riktigt trevligt ! Tidigare på dan fick vi främmande av mammas kusin , hennes mamma & hennes lilla son. Så söt ! Jag & syrran åkte in till dollar också , köpte morsdag present. Lite försent men vi hade dåligt samvete som inte gett mamma nå & syrran har inte vart hemma så. Så skönt att ha henne hemma men hon åker på onsdag morgon igen..


Idag har vi redovisa på foto , sen så hade vi två timmar lunch & har nu text.. Skulle kunna strypa någon !! Eller ja , egentligen en speciell person men lägger inte ut de här. Uuuh , va sur ja vart nu senaste timmen ! Ne fy ..


Men om 25 min åker jag mot bollnäs , då blir de bal där & jag ska fota alla uppklädda studenter som går ut, fast kanske inte alla men många. & min kusin josefin går ut så ska fota henne en massa också. :) kul kul !


Det var allt för mig! / M

Av Madeleine Svedberg - 6 juni 2011 00:19

Både onsdag & fredag blev de fest och roligt hade ja ! 

På fredan så var de som sagt fest , började hos carro med tjejerna & putte fast jag & elin hann knappt vara där eftersom vi drog vidare till lizzie's brors lägenhet ganska fort. Dit kom de fler , många fler ! Det var en helt galen kväll , men ja gilla den , väldigt mycket ! Tobbe & Rickard (?) följde med mig & träffa min syster som också var på fest i byn , trevligttrevligt ! För mig blev kvällen riktigt bra och mysig & den slutade inte fören halv tre då per kom & hämtade mig och syrran. Tackar alla för den kvällen , speciellt tack till vissa ! :) <3


Fick sova tre timmar för på lördag morgon åkte jag & elin till gävle, köpte bara ett linne men jag hade en riktigt trevlig dag ! Senare åkte vi hem & åt båda två, runt åtta åkte jag till henne igen sedan blev det en riktigt lugn kväll med film & massa gott ! 


Söndan , vakna hos elin. Åt där sedan skulle dom bort så jag åkte hemåt. Jag hoppa in i duschen sen tog jag & syrran beachbuggyn till mormor & morfar, träffade kusinerna & hade de trevligt. Resten av söndan har varit seeeeg.. 


Det var allt för mig! / M 

Ovido - Quiz & Flashcards